elke donderdag RAZO, radio zuidoost

Dit is het radioprogramma dat gericht is op ‘gezondheid en entertainment’, hét platform voor advies, voor ongedocumenteerden. Het programma omvat allerlei thema’s, allemaal gericht op verbetering van hun situatie, om ze op de agenda te zetten en om voor hun rechten te vechten.
Dit bijzondere programma is er ook voor iedereen die zich betrokken voelt bij deze groep. Op dit station is nieuws, maar ook actuele informatie over ongedocumenteerden zelf te vernemen.

Razo geeft informatie, over wat er nu gebeurt. Cor Ofman (het Wereldhuis), die het programma presenteert, praat niet alleen over algemeenheden; hij richt zich op de acute omstandigheden die zich voordoen: over de feiten, over de toekomst. Cor Ofman: “Ondanks alles, ben ik optimistisch… tenminste, meer of minder… enigszins goed nieuws uit de stad …”; woorden die ons eraan herinneren dat deze groep mensen een kans moet krijgen op betere omstandigheden.

En hij herinnert er ons aan dat er altijd iets te vieren valt, dat er altijd iets positiefs is om voor te leven. Dit programma, waar alle informatie en het laatste nieuws gedeeld wordt, is niet alleen bedoeld om bijgepraat te worden, maar er is ook een gelegenheid om te vertellen dat het Wereldhuis hulp wil bieden.

“Geef hoop. Hulp komt wanneer het het meest nodig is.”

Luister naar het programma, elke donderdag tussen 18:00-20:00 of klik op de onderstaande link naar het programma of bezoek de website:
www.salto.nl
http://www.salto.nl/streamplayer/razo_ondemand.asp?y=14&m=10&d=23&t=1800&s=0

 

About wereldhuis

Het wereldhuis is a center for information, counseling, education and culture for refugees out of procedure / undocumented migrants