De Amsterdamse première van de film ‘Dispereert Niet – Save Migration’

Beste vrienden van het Wereldhuis,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Amsterdamse première van de documentaire ‘Dispereert Niet – Save Migration’ op zondag 19 april om 15:00 op de Van Limmikhof (Nieuwe Keizersgracht 1a, Amsterdam).

‘Dispereert Niet’ laat het leven zien van Indonesische migranten zonder verblijfsvergunning in Nederland. Met allerlei baantjes proberen zij te overleven, in de in de marges van de maatschappij. Het leven dat zij leiden is verre van de zoete belofte die zij hoopten te vinden in Europa. De filmmakers Irwan Ahmett, Tita Salina en Rangga Aditya hopen met deze film mensen te raken en bewust te maken van de harde dagelijkse realiteit van deze Indonesische migranten in ons land.

Deze film is een productie van IMWU – de Indonesian Migrant Workers Union. IMWU is een van de organisaties voor en door ongedocumenteerde migranten die te vinden is in het Wereldhuis. Zij organiseren ook deze filmmiddag.

Na de film is er de mogelijkheid om samen met de makers en leden van IMWU in gesprek te gaan. Aansluitend is er een maaltijd en ruimschoots gelegenheid om nog verder na te praten. In de bijlage vind je meer informatie over het programma. De film is Indonesisch gesproken en Engels ondertiteld.

We zien er naar uit jullie op 19 april te mogen ontmoeten!

Programma

15.00: Welkom
15.15: Opening door IMWU en het Wereldhuis
15.30: Documentaire “Dispereert Niet”
17.00: Discussie
17.45: Diner
19.00:Entertainment

Voor meer informatie over IMWU

In het Wereldhuis kan je ook de fotoexpositie bekijken over het leven van ongedocumenteerd, Indonesische migranten.
For all details, please visit this website
Bekijk de trailer van de film op youtube.

Het project is ondersteund door Mama Cash, Garuda Indonesia, GKIN, Indonesian Embassy, IMWU, Het Wereldhuis

DispereertnietK

 

About wereldhuis

Het wereldhuis is a center for information, counseling, education and culture for refugees out of procedure / undocumented migrants