1018 portretten in het Wereldhuis

Voorjaar! Tijd voor een nieuwe serie fotodagen op locatie. 10 april is het bijzondere project over de mensen van postcodegebied 1018 te gast bij ons in het Wereldhuis. Ja, want wij zijn ook postcode 1018. [English summary below]

Iedereen uit postcodegebied 1018 die nog niet op de foto is geweest is welkom om zich te laten portretteren. Een per gezin, dat dan weer wel.

Mocht je het nog niet weten: Het gezicht van 1018 is een prachtig project van fotograaf Maria Heijdendael en buurtbewoners om duizend-en-achtien buurtbewoners te portretteren. We werken hard om later in het jaar alle portretten in een grote openluchttentoonstelling aan de buurt terug te geven.

Handig als je je vantevoren opgeeft via de website, dan weten we dat alvast. En ook goed: kom deze dag gewoon langs tussen twaalf en half vijf. Of check de website voor nieuwe fotodagen.

SHORT ENGLISH TEXT
In this project photographer Maria Heijdendael will be making 1018 portraits of people working and living in postal code area 1018. She cooperates closely with people from the neighborhood. Please join and add your portrait to this project.

 

About wereldhuis

Het wereldhuis is a center for information, counseling, education and culture for refugees out of procedure / undocumented migrants