vrijwilliger worden

Onze vrijwilligers
Het wereldhuis kan haar activiteiten aanbieden met de hulp van meer dan 90 vrijwilligers. De meesten van hen zijn zelf ongedocumenteerde migranten. Vrijwilligers werken in uiteenlopende functies zoals docent, kok, trainer, buddy of gastheer/vrouw. Momenteel zoekt het wereldhuis vrijwilligers voor de volgende vacatures:

juridische begeleider slachtoffers mensenhandel
Voor het project recht in zicht zoeken wij regelmatig vrijwilligers met een juridische achtergrond. Helaas zijn er op dit moment geen vacatures voor dit project..  

 

European Voluntary Service (EVS) in het wereldhuis.
EVS is een programma van de Europese Commissie, met als doel interculturele uitwisseling en vrijwilligerswerk te promoten voor Europese jongeren. Het wereldhuis heeft het afgelopen jaar 3 EVS vrijwilligers te gast gehad. Lees hier over onze positieve ervaringen met dit programma. Jongeren uit EU-landen kunnen zich aanmelden via info@wereldhuis.org. De volgende vacature zal er september 2015 zijn.
Nederlandse jongeren die graag een EVS uitwisseling in het buitenland willen volgen kunnen naar de informatiedag bij het Nederlands Jeugdinstituut in Utrecht. De informatieavond vindt plaats op 18 maart 2014, van 19:00 tot 21:00 uur.
Meer lezen over EVS? kijk op www.youthinaction.nl