Vrijheid en Wereldhuis

Vrijheidsmaaltijd 2017

De mensen van het Wereldhuis willen buurtbewoners uitnodigen voor de Vrijheidsmaaltijd in de prachtige Hoftuin. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom voor driegangen diner. We toasten op 5 mei en praten samen met vluchtelingen over vrijheid. Er is muziek, dans en er zijn verhalenvertellers van het Wereldhuis.

Wie zijn de mensen van het Wereldhuis, welke vrijheid zoeken zij in Nederland? Kennen buurtgenoten ook vormen van onvrijheid? Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Door middel van een open mic en zeepkist worden bezoekers uitgenodigd te vertellen wie ze zijn, waarom ze naar de maaltijd gekomen zijn. Je mag ook een statement maken en anderen vrede en geluk toewensen. Daarnaast is er muziek van de Wereldhuis Fusion band waarop gedanst kan worden!

Het programma:
17.00 uur inloop met muziek van de Wereldhuis Fusion band
17.30 uur welkom en een toost op vrijheid
17.40 uur start Vrijheidsmaaltijd, met introductie koks en verhalen / performances/ statements o.l.v. Izzy & Aminata
19.00 uur dansen en jammen met de Wereldhuis Fusion band

na 19.00 uur, napraten, nadansen en nazingen!

U kunt reserveren via  info@wereldhuis.org of bellen met Margriet 020-5353034  (we koken Halal en hebben ook vegetarische gerechten). Aan onze gasten met de juiste papieren vragen we een bijdrage van €10,-, ter ondersteuning van de mensen van het Wereldhuis.

Laat u ons uiterlijk 3 mei weten of u kunt komen?

We kijken er naar uit u op 5 mei te mogen begroeten!

vrijheidsmaaltijd

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren