steun ons

helpen waar geen helper is
Het wereldhuis wil continuïteit bieden aan mensen die in een vluchtige leefwereld terechtgekomen zijn. We doen dat door door kleinschalige activiteiten mogelijk te maken en ondersteuning te bieden aan ongedocumenteerde migranten.
Ook ú kunt onze projecten op verschillende manieren steunen, door ons op de volgende manieren te helpen:

word ‘vriend van het wereldhuis’
Steun het wereldhuis en word onze vriend/in! Zo blijft u op de hoogte van al onze activiteiten en het laatste nieuws uit het wereldhuis. U ontvangt ook de 2-maandelijkse nieuwsbrief met informatie en persoonlijke verhalen van bezoekers en vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie!

geef een gift
U kunt het wereldhuis ook eenmalig financieel steunen door hier on-line te doneren. Ook kunt u zelf een gift storten op rekening nummer NL49INGB000097593, ten name van de Protestantse Diaconie Amsterdam, onder vermelding van ‘het wereldhuis’.

doneer spullen
Voor onze activiteiten zijn we altijd op zoek naar spullen. Dit varieert van boeken tot kleding, van fietsen tot aan computers. Lees hier [pdf] wat momenteel nodig is!

adopteer een activiteit
Het wereldhuis heeft een speciaal programma opgezet, waarmee u een van onze activiteiten kunt ondersteunen. Dit kan individueel, of samen met uw kerkgemeente of vereniging. Meer informatie over ons adoptieprogramma leest u in de pdf.

vrijwilliger worden?
Voor onze activiteiten zijn we altijd op zoek naar naar vrijwilligers, kijk op onze vrijwilllgers pagina.